Καλέστε μας στο +30 25210 58118

elbgen
varanou
Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΚΑΛΑΘΙ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 00:00

Κατεψυγμένα τρόφιμα: πολύ πιο υγιεινά από ό,τι νομίζουμε

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι η εύκολη και οικονομική λύση για να μπορούμε να απολαμβάνουμε ορισμένα τρόφιμα όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν βρισκόμαστε σε περιοχές που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε κάποια αγορά. 

Μπορούμε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή με βάση αυτά τα προϊόντα; Μας παρέχουν τα ίδια θρεπτικά συστατικά όπως φρέσκα τρόφιμα;

Η κύρια διαφορά μεταξύ του φρέσκου τροφίμου και του κατεψυγμένα είναι ότι το δεύτερο έχει υποβληθεί σε μια μείωση της θερμοκρασίας που παράγει την κατάψυξη του κύριου συστατικού του, που είναι το νερό. Αυτό αυξάνει τη διάρκεια της ζωής του τροφίμου και  διασφαλίζει την μικροβιολογική του ποιότητα, ενώ, δύσκολα μεταβάλλει τις οργανοληπτικές τους ιδιότητες.  Αυτό σημαίνει, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα φυσικά κατεψυγμένα προϊόντα μπορούν να περιέχουν περισσότερες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά από ότι τα φρέσκα λαχανικά που βρίσκονται στο ψυγείο, δεδομένου ότι την στιγμή της συλλογής τους είχαν τη μεγαλύτερη διατροφική αξία.

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP